Iti marturisesc faptul ca ideea de a ajunge in America mi se parea ireala, un vis aproape utopic. Desi am trecut fara probleme de formalitatile pentru obtinerea vizei si momentul in care trebuia sa decolam catre Miami se apropia cu pasi repezi, eu tot nu puteam realiza ca acest lucru se intampla. „Mergem in America? O, Doamne chiar mergem in America!!! Uite, este aeroportul acela de pe Discovery!”

Da, parca eram nebuna, nebuna de fericire si pentru ca inca ne simtim copii, bucuria de a imparti aceste momente era la puterea a zecea. Calcam impreuna pe indepartatul pamant american si tot nu ne venea sa credem ca nu visam. Parca am fi dansat si topait pe niste clape din acelea muzicale din magazinele de jucarii. Pana am iesit din aeroport deja se intunecase, insa aveam senzatia ca suntem intr-un film, cu palmierii aceia inalti specifici Floridei, aerul cald ce ne mangaia pielea si tot felul de drumuri si autostrazi suspendate si multe indicatoare catre South Beach.

6

Eram fascinata si abia mai simteam oboseala acumulata dupa vreo 24 de ore de cand eram plecati de acasa. Doar zborul de la Roma la Miami a durat 11 ore si jumatate. Pana la YVE Hotel, unde am dormit in aceasta prima noapte inainte de imbarcarea pe MSC Divina, am ajuns cu taxiul. Am rezervat aici o camera cu vedere spre port. Hotelul arata foarte bine, patul este asemenea unui nor pufos, micul-dejun delicios si pozitionarea este ideala pentru cei ce urmeaza sa urce la bordul unui vas de croaziera. De la fereastra camerei se vedea portul luminat, cu tot felul de nave ce se apropiau sau se indepartau. Mare mi-a fost uimirea cand am observat ca prin fata hotelului se tot plimba un zeppelin de la Goodyear.

Sursa: https://edition.cnn.com, pentru ca eu eram prea fascinata sa mai fac poze
Sursa: https://edition.cnn.com, pentru ca eu eram prea fascinata sa mai fac poze

Dimineata, cand ne-am trezit nerabdatori, am vazut cum vapoarele asteptau aliniate in port, insa eram programati pentru imbarcare abia la ora 16:00.

7 copy

Chiar vizavi de hotel se afla un mall in aer liber, Bayside Marketplace, cu foarte multe magazine, restaurante, suveniruri, scena pentru spectacole si puncte de imbarcare pentru plimbarile cu barca la insula vedetelor. Aici am facut cunostinta cu primul magazin Victoria’s Secret si ne-am tot cunoscut timp de vreo ora. De asemenea, exista aici si magazin Disney Store. Este unul dintre locurile mele preferate din Miami, asa ca aveam sa ne mai reintoarcem aici la finalul croazierei.

5

Timpul trece repede atunci cand traiesti un vis si iata ca sosise vremea sa plecam in mult asteptata croaziera. Eram si dornici sa vedem ce ne asteapta in urmatoarea saptamana pe vas, dar si nerabdatori sa ne continuam vacanta in Miami, Florida. Restul aventurii in Miami il poti afla aici sau despre croaziera poti citi aici.

4
Copii in decembrie 2014. Cred ca nici nu aparuse termenul de “selfie”. Te iubesc, Cosmi!
111
Gata de imbarcare. Let’s go, MSC Divina!
Author

Write A Comment