Motel 6 Hollywood este un hotel situat chiar in inima Hollywood-ului si face parte dintr-un lant hotelier foarte mare in S.U.A. si Canada (Motel 6), dispunand de peste 1100 de locatii.

Asa cum am mai spus, in Los Angeles, precum si in orice alta destinatie, este foarte important sa te cazezi in zonele cu acces rapid la cele mai importante obiective si atractii turistice. Preturile pentru cazare in L.A. sunt destul de mari in comparatie cu serviciile pe care le primesti. De exemplu, daca rezervi pe Booking.com pentru S.U.A., trebuie sa tii cont ca se va plati o taxa suplimentara de 15,5%, in majoritatea cazurilor.

53523159
Sursa: www.booking.com

Tariful total pentru 8 nopti de cazare la Motel 6 Hollywood, in perioada 9 – 17 septembrie 2015, a fost de 1020$, fara mic dejun inclus. Micul dejun l-am servit in fiecare dimineata la un restaurant micut din apropierea hotelului, chiar pe Hollywood Blv. Omleta sau oua ochiuri, sunca sau bacon, paine toast, dulceata si “pancakeuri” uriase cu Nutella, toate erau delicioase impreuna cu un smoothie racoritor. Pretul pentru un astfel de mic dejun copios se apropia de 30$ pentru doua persoane.

Sa revenim la hotelul nostru… este situat la vreo 200m de Hollywood Blv si, bineinteles, de Walk of Fame, pe strada Whitley. Se afla la 5 minute de mers pe jos de statiile de metrou Highland si Vine de pe linia rosie, Teatrul Chinezesc, Dolby Theatre si statia principala a bus-ului turistic, City Sightseeing. In zona sunt foarte multe magazine, restaurante, fast food-uri si cluburi. Zona nu mi s-a parut deloc periculoasa. Intr-adevar, seara apareau cativa „homelesi”, dar acestia isi vedeau de treaba lor, de tigarile lor cu marijuana si cutiile lor de vopsea in care bateau pe ritmurile din capul lor :D.

41-la
Meanwhile in L.A. 😀

Camerele hotelului sunt renovate si destul de confortabile si ofera acces foarte bun si gratuit la wi-fi. Pe Booking.com poti gasi toate detaliile despre camere si hotel. De asemenea, hotelul ofera parcare privata subterana, tariful fiind de 12$/24h.

53523253
Camera de hotel (Sursa: www.booking.com)

Consider ca acest hotel este foarte potrivit, din toate punctele de vedere, pentru o vacanta in Los Angeles, un oras in care vei avea foarte multe lucruri de facut. Aici, hotelul te va ajuta doar sa iti refaci puterile pe timp de noapte si va fi gazda bagajelor tale. Nu este ca si cum ai alege un resort in Republica Dominicana sau alta destinatie exotica. Poti economisi din banii de cazare si ii poti cheltui cum doresti, pe fel si fel de atractii sau shopping.

Author

2 Comments

  1. Pingback: Informatii utile despre Los Angeles – fromoanawithlove.ro

  2. Pingback: Actori in propriul film in Los Angeles – fromoanawithlove.ro

Write A Comment