Faimoasa plaja Copacabana este locul ideal pentru cazarea in capitala mondiala de samba, Rio de Janeiro. Totusi, tarifele pentru cazare in aceasta zona sau la una dintre celelalte plaje cunoscute Ipanema si Leblon, sunt destul de mari, adica pornesc de la suma de 100 euro/noapte, pentru un hotel decent, situat chiar vizavi de plaja, care sa ofere servicii de calitate. In perioada Carnavalului din Rio de Janeiro, toate preturile, inclusiv cele pentru cazare, pot creste chiar si de 2-3 ori.

In perioada 26 februarie – 4 martie 2016, 7 nopti de cazare cu mic-dejun inclus la hotelul Miramar Hotel by Windsor au costat 1300$. Carnavalul a avut loc in perioada 5-10 februarie, deci preturile au avut timp sa revina la valorile obisnuite.

Hotelul de 5 stele este foarte cochet si a fost ales cum nu se putea mai bine, fiind pozitionat peste strada de plaja Copacabana si chiar in centrul acesteia si, in plus, ofera servicii foarte bune. Hotelul are 16 etaje, la ultimul aflandu-se o piscina „Infinity Pool” cu sezlonguri, bar si restaurant.

19

Pentru plaja privata a hotelului sunt oferite prosoape, umbrele si scaune de plaja, iar oaspetii sunt serviti cu salata de fructe revigoranta in zilele prea fierbinti.

Micul-dejun este unul din cele mai bune pe care le-am avut, fiind extrem de gustos si diversificat (fructe de tot felul, cunoscute sau nu, produse de patiserie delicioase, din care nu trebuie sa ratezi gogoselele rotunde umplute cu crema de vanilie, omleta, branzeturi si mezeluri, bacon, pancake, goffre si multe altele). Ca bonus la toate acestea, masa se poate servi cu vedere la plaja. In general, felurile de mancare pregatite la hotel au fost printre cele mai bune pe care le-am avut in toata vacanta. Puteti servi pranzul si cina chiar si la etajul 16, intr-un peisaj memorabil.

31

Camerele sunt micute, insa dotate cu toate facilitatile necesare si articole de toaleta de calitate. Curatenia se face de doua ori pe zi si, in fiecare dupa-amiaza, gaseam bomboane de ciocolata pe pat.

Internetul wi-fi de la hotel este foarte bun, este gratuit si este disponibil chiar si de pe plaja. Miramar by Windsor se afla la 25 km de aeroport si in fata hotelului poti gasi intotdeauna taximetristi colaboratori, vorbitori de limba engleza, care te pot duce in siguranta si la pret fix oriunde doresti sau poti discuta direct cu acestia pentru tururi de oras. In concluzie, Miramar Hotel By Windsor a contribuit semnificativ la crearea unei vacante frumoase si reusite in aceasta destinatie.

41 42 21

Author

Write A Comment