De fiecare data cand plecam spre aeroport aveam senzatia ca am uitat ceva acasa. Si chiar asa era, dar imi aminteam ce am uitat abia dupa controlul pasapoartelor… Asa am ajuns la concluzia ca trebuie sa creez o lista de bagaje completa, pe care o printez de fiecare data cand plecam undeva si, pur si simplu, bifez ce am pus in bagaj sau tai ce nu imi necesar in calatoria respectiva.

Cand vine vorba despre vacantele cu bebelusii, lucrurile devin si mai complicate. De cand sunt mamica, inevitabil ma intreb inainte de a pleca undeva “Copilul, am luat copilul?!” si imi vine mereu in minte scena din filmul Singur acasa.

Dar in unele destinatii nu este suficient sa nu uiti copilul acasa, pentru ca nu iti doresti sa nu iti ajunga laptele, sa nu ai anumite medicamente si sa nu ai de unde sa cumperi (cum este in Maldive, de exemplu). Pentru prima vacanta in strainatate din viata lui Leo, cu ocazia sarbatoririi primului sau anisor, am ales sa mergem la caldura, in Maldive. Sincer, pregatirile le-am inceput cam cu o luna inainte, pentru ca i-am comandat tot felul de lucruri (casti antifonice, hainute, jucarii, tableta, fierbator…). Si am pregatit si o lista completa de bagaje pentru bebelusi.

Inainte sa pleci, printeaza listele sau fa un screenshot si ghideaza-te pentru a-ti simplifica la maxim tot procesul asta care ne da batai de cap.

Si un alt sfat FOOOOOARTE IMPORTANT este sa faci tot posibilul sa ai cat mai putine bagaje, preferabil rucsac sau ghiozdan ca bagaj de mana si un troler pentru cala de calitate buna, care sa nu se rupa la transport si care sa mearga foarte usor (cu 4 roti neaparat).

Author

Write A Comment