Nu stiam prea multe despre acest oras insa aveam sa aflu ca nu este doar un adevarat paradis fiscal, ci si un paradis natural, prin plajele si peisajele sale uluitoare. Insula pare locul ideal de relaxare pentru marii bogati ai lumii. Cu peisaje rupte din posterele exotice si sute de banci care sa aiba grija de averile milionarilor, Grand Cayman pare o nascocire dintr-un film.

13
Pana cand si Mos Craciun vine aici in vacanta

In a treia zi de cand eram pe vapor si in urmatoarea zi dupa ce vizitaseram portul Falmouth din Jamaica, am acostat in George Town, capitala insulelor Cayman. Orasul are o populatie de doar aproximativ 35.000 de locuitori si este cea mai mare localitate de pe insula Grand Cayman. De asemenea, Grand Cayman este principala si cea mai mare insula dintre cele trei insule care formeaza acest teritoriu apartinand Regatului Unit.

16

Desi exista destule excursii optionale si pentru aceasta oprire, noi am ales sa mergem pe cont propriu la plaja, faimoasa plaja Seven Mile Beach, considerata una dintre cele mai frumoase plaje din Caraibe. In prezent, aceasta mai are o lungime de aproximativ 6 mile, din cauza eroziunii, insa, frumusetea sa este de-a dreptul de necrezut. Cred ca imaginile vorbesc de la sine.

5 9 4

Nava acosteaza mai departe de tarm si in port se ajunge cu ajutorul unor salupe. Chiar pe langa port sunt foarte multe magazine (destul de scumpe), restaurante, printre care si un Margaritaville. Pot spune ca a fost cea mai frumoasa oprire din croaziera noastra si, cu siguranta, am avea ce sa mai facem pe acolo. Alte activitati memorabile pe care le poti face pe insula ar fi intalnirile cu pisicile de mare, delfinii sau stelutele de mare, plimbari cu  jet ski sau catamaran, scufundari, snorkeling, jeep safari, calarie sau vizitarea insulei. Pentru noi insa, distractia avea sa continue si in urmatoarea zi, Ajunul Craciunului, in Cozumel, Mexic.

11

1 17 15 14 12 8 7 6 2

Author

Write A Comment